Tractorfreak

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

FAQ

Veelgestelde vragen - (Frequently Asked Questions)

 

 

Kunt u contact met de mensen achter de webwinkel opnemen?

Als u een vraag hebt, kunt u ons via Contact een e-mail sturen. Wij beantwoorden u vraag zo spoedig mogelijk. Zodra u een bestelling bij ons plaatst ontvangt u van ons verdere contactgegevens in de orderbevestiging die u van de webwinkel per e-mail ontvangt. U kunt dan telefonisch contact met ons op nemen indien u vragen hebt over de bestelling.

Van welk materiaal zijn de borden vervaardigd ? 

De borden zijn van blik of alumium vervaardigd. Indien het alumium is proberen we dat er altijd bij te vermelden. Het is stevig materiaal en kan prima overal binnenshuis opgehangen worden.

Zijn dit originele borden ?

Nee, dit zijn vrijwel allemaal reproducties van borden die in het verleden van reclame materiaal werden toegepast. Deze zijn vaak niet meer te verkrijgen en zeer schaars. Door kwalitatief hoogwaardige reproducties van onze leveranciers zijn deze vaak prachtige kunstwerken, toch voor iedereen beschikbaar én tegen een zeer acceptabele prijs.

Originele borden komen we af en toe tegen. Prijzen variëren van 150 tot meer dan 500 Euro. Ben u echt naar iets op zoek van een bepaald merk , laat het ons weten.

Hebt u ook borden van emaille ?

De originele borden waren vroeger bijna allemaal van emaille. Deze zijn helaas onbetaalbaar en bijna niet meer te krijgen. Heel soms hebben we reproducties in emaille in het programma. De keuze is zeer beperkt en prijzen variëren van 40 - 80 euro. Laat ons weten als u zoiets zoekt. Abonneer uzelf op onze nieuwsbrief (zie rechtsbovenaan) om op de hoogte te blijven als er iets binnenkomt.

Kunnen de borden ook buiten opgehangen worden? 

Welk bord je ook buiten ophangt, uiteindelijk zal alles verkleuren. Van oorsprong de emaille borden hiervoor het meest geschikt. Aluminium borden kan eventueel ook maar kleuren zullen t.z.t. minder worden. Metalen borden kunnen uiteindelijk gaan roesten als ze vochtig / beschadigd raken.

Kan de bestelling ook afgehaald worden?

Deze activiteit is voor ons een uit de hand gelopen hobby. Overdag hebben we andere bezigheden.  Wij preferen om het naar u op te sturen. Indien u spoed hebt, vermeld het in de order en geef evt de gewenste leverdatum aan. Wij gaan ons best voor u doen..

Hoe lang duurt het dat ik mijn bestelling in huis heb?

Uw bestelling wordt verstuurd zodra we uw betaling op ons bankrekeningnummer hebben ontvangen. Afhankelijk van de betaalwijze kan dit even duren. Wij leveren het binnen 2 werkdagen aan bij TNT. Deze doet er bij een standaardpakket meestal 1 tot 2 werkdagen over.  

Staat Tractorfreak ook op beurzen?

Op enkele beurzen of evenementen zijn wij aanwezig. 

Mijn trekkermerk of model staat er niet tussen - komt dit misschien nog ?

We zijn voortdurend bezig om ontbrekende borden op te sporen en in ons assortiment op te nemen. Maar helaas is er van bepaalde merken weinig beschikbaar. Blijf middels onze digitale nieuwsbrief (zie rechtsbovenaan) op de hoogte en blijf onze site regelmatig bezoeken.

Ik heb een winkel of onderneming waarin ik deze borden zou willen verkopen

Tractorfreak werkt ook met wederverkopers. Als u interesse hebt stuur via Contact een mail naar ons en wij nemen kontakt met u op. Een deel van ons assortiment is ook verkrijgbaar bij het betere landbouwmechanisatiebedrijf bij u in de buurt. 

Hoe zit het met de verzendkosten ?

De verzendkosten bestaan uit de kosten voor het versturen en voor een klein deel voor de verpakking. Tractorfreak hecht veel waarde aan de verzending van de borden. Zo wordt elke bestelling zorgvuldig verpakt in zwaar karton. De grootte van de borden bepalen de hoogte  verzendkosten. Borden van 30x40 worden altijd met pakketpost verzonden. Bestellingen met alleen kleinere bordjes kunnen voordeliger verstuurd worden. (de webshop berekent dit automatisch). De verzendkosten varieren van 2,50€ tot 7,50€ voor respectievelijk kleine en grote pakketjes binnen NL (zonder spoed).  Opgelet; bij 2 of meer artikelen hebt u altijd GRATIS verzendkosten binnen Nederland! Hebt u iets besteld voor een verjaardag stuur dan voor alle zekerheid nog mailtje via Contact.