Tractorfreak

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

Over ons

Welkom bij Tractorfreak!

De mensen achter Tractorfreak zijn waarschijnlijk, net als u, mensen die;

- een tractor al van verre horen aankomen….
- liever op een tractor zitten dan in een auto…
- van alles verzamelen over tractoren…
- al van jongs af aan dit virus hebben…
- uiteraard getrouwd zijn op een tractor...

En op een gegeven moment dachten, zouden er meer zijn zoals wij?

Onze uitdaging is om voor iedere liefhebber iets bijzonders van zijn / of haar merk in het programma te hebben. We zijn goed op weg maar zijn er nog lang niet. Regelmatig worden er nieuwe artikelen toegevoegd omdat we via ons wereldwijde netwerk weer iets te pakken hebben weten te krijgen. Zorg dat u op de hoogte blijft via onze nieuwsbrief, dan blijft u automatisch op de hoogte van de nieuwste artikelen.

Tractorfreak is voor ons een serieuze nevenactiviteit. We vinden de kwaliteit van onze producten zeer belangrijk, net zo als een acceptabele prijs. We streven ernaar dat elke klant 100% tevreden is, zodat u de volgende keer als vanzelfsprekend weer bij ons terugkomt.  We streven ernaar om het grootste en beste programma beschikbaar te hebben. 

Mocht u vragen hebben dan verzoeken wij u te mailen, wij zullen dit zo snel mogelijk beantwoorden. Indien u een bestelling plaatst krijgt u in de orderbevestiging aanvullende contactgegevens zodat u altijd direct contact kunt opnemen mocht er iets onduidelijk zijn.

Bij voorkeur in de avonduren omdat we overdag meestal niet bereikbaar zijn.

Wij wensen u veel plezier in het rondkijken op onze site, en als u gaat bestellen; alvast veel plezier met de bestelde artikelen en graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

TRACTORFREAK
K.P. van de Pol

Zwolle

 

tel:  + 31(0)6-49649862 (buiten kantooruren)

61614548 Kvk

BTW / VAT NL854414186B01